Я звернулася до Анни Харченко, щоб вийти з тривалої і глибокої депресії, викликаної серйозною хворобою.

Мені – активній людині, журналісту, довелося майже рік провести в 4 стінах, з постійними болями через травму хребта. На той момент, коли я написала Ані, здавалось, що життя закінчилось, і нічого хорошого в ньому вже не буде.

Але виявилось, що це навпаки, лише початок нової, захоплюючої глави.

Аня допомогла мені справитись з труднощами. Не давала “чарівних таблеток” у вигляді сильної мотивації, що підносить дух, а потім зникає і стає ще гірше, а глибоко, дуже акуратно, навіть ювелірно розібрала мою проблему.

За 10 сесій ми зачепили такі важливі теми, як стосунки з чоловіком, батьками, професійну реалізацію і навіть побудову бізнесу.

І можу сказати, що у всіх цих сферах у мене стався справді переворот. З рідними відбулись такі відверті розмови, яких ніколи не було раніше. З друзями ми прояснили ситуації, які мучили мене роками. У мене з’явилася сміливість відкрити власну справу, стати спікером та мотиватором з таких тем, яких я раніше панічно боялася – наприклад, з кризового менеджменту.

Мені вдалося перетворити свій досвід, якого я боялася і соромилася, на свою сильну сторону. Погодьтеся, не кожен підприємець може сказати, що успішно стартонув з бізнесом на лікарняному ліжку після операції. Аня навчила мене приймати себе справжню. Саме під її впливом я вперше поїхала сама у подорож і неймовірно з того тішилася. Мені здавалося, що я щодня знайомлюся з неймовірно цікавою і глибокою людиною, яка може набагато більше, ніж я давала їй картбланшу. А людина ця завжди сиділа в дзеркалі, і чекала, поки я зроблю свою 25-ту роботу і зверну на неї увагу.

Але, найголовніше, що Аня навчила мене сприймати себе – неідеальну. І не намагатися бути ідеальною. І не паритися через це.

Зараз мене дуже часто “накриває” хвилею вдячності і задоволення від конкретних моментів – від того, що я просто йду літньою вулицею, купаюся в Дніпрі, їм абрикоси, чи пишу цей відгук. І, незважаючи на масу роботи, я не відчуваю себе “загнаним конем” чи що “не відповідаю високим стандартам, які сама ж поставила”. Бо ми зі мною – тепер набагато краще розуміємо один одного – і за це, я ще раз дякую Ані.

Всім рекомендую цього прекрасного спеціаліста, який м’яко повертатиме Вас в ситуації, від яких Ви стрімголов біжите, радітиме Вашим успіхам і співпереживатиме вашому болю. Так ви зможете відкрити свої нові прекрасні грані.

Дякую, Ань, тобі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *